Over ons

Waarom ZuiverZijn yoga Retreats?
Samen met mijn man heb ik een tijd op Bali gewoond waar ik mijn eerste retreat heb gegeven op een goddelijke plek. Ik was direct verslingerd!
Deep down voelt het geven van retreats met persoonlijke ontwikkeling als mijn bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken. Een bedding bieden waarin ZuiverZijn als vanzelf ontstaat. Waar je dichter bij de natuur staat. Als we beter in staat zijn maskers af te gooien en authentiek durven zijn denk ik dat Power en Love ontstaat. En tja, de lokaties die we gevonden hebben… daar wil je gewoon zijn.

Dream team yoga retreat met persoonlijke ontwikkeling
Terug in Nederland verbond Astrid zich met deze droom. Complementair aan elkaar komen we tot verrassende creaties.
Nicolette Verheem: Life coach, Holistische praktijk eigenaar, NLP master.
Astrid Duivenvoorden: Gedreven Fysio-manueeltherapeut, top masseuse.

Nicolette Verheem  /  trainer – coach
Authentiek, no nonsens én spiritueel, diepgang en humor. Nicolette  heeft een holistische praktijk in Utrecht waar ze vrouwen ondersteund in vitaliteit zowel in hoofd als lijf.  Specialiteit: Burn-out /overgang. Ze speelt al jaren in het Nederlands team Ultimate frisbee. Levensmotto: Be the change you want to see in the world! Voor meer info zie website MetJet

weekend retreat BergenAstrid Duivenvoorden

Ik ben een gedreven Fysio-manueeltherapeut met 25 jaar ervaring. Ik verzorg de weldadige massages tijdens de retreat.
Energie en beweging. Loslaten en ontspanning. Rust en kracht. Ik ben er voor jou om dit fysieke proces aan te gaan met een holistische benadering. Het samenspel tussen lichaam en geest. Positieve energie ervaren en laten stromen. Zo kom je weer in balans met jezelf. Met 2 voeten op de grond.