Over ons

Waarom ZuiverZijn yoga Retreats?
Samen met mijn man heb ik een tijd op Bali gewoond waar ik mijn eerste retreat heb gegeven op een goddelijke plek. Ik was direct verslingerd!
Deep down voelt het geven van retreats met persoonlijke ontwikkeling als mijn bijdrage om de wereld een beetje mooier te maken. Een bedding bieden waarin ZuiverZijn als vanzelf ontstaat. Waar je dichter bij de natuur staat. Als we beter in staat zijn maskers af te gooien en authentiek durven zijn denk ik dat Power en Love ontstaat. En tja, de lokaties die we gevonden hebben… daar wil je gewoon zijn.

Dream team yoga retreat met persoonlijke ontwikkeling
Terug in Nederland verbonden zich als vanzelf nog 4 prachtmensen met deze droom. Complementair aan elkaar komen we tot verrassende creaties.
Nicolette Verheem: Life coach, Holistische praktijk eigenaar, NLP master.
Astrid Duivenvoorden: Masseur, manueel therapeut, body challenge trainer
Monique Schoorl: Yoga docent
Frederiek Hamers: Flow- en Rebalancing massage
Hieronder meer over elk van hen:

yoga retreat met persoonlijke ontwikkeling Nicolette Verheem  /  trainer – coach
Authentiek, no nonsens én spiritueel, diepgang en humor. Nicolette  heeft een holistische praktijk in Utrecht waar ze vrouwen ondersteund in vitaliteit zowel in hoofd als lijf.  Specialiteit: Burn-out /overgang. Ze speelt al jaren in het Nederlands team Ultimate frisbee. Levensmotto: Be the change you want to see in the world! Voor meer info zie website MetJet

weekend retreat BergenAstrid Duivenvoorden  /  Fysiomanueeltherapeut – triggerpoint-ontspanning-bindweefselmassage.
Energie en beweging, loslaten en ontspannen, acceptatie en lichaamsbewustwording. Ik ben er voor jou om dit fysieke proces aan te gaan met een holistische benadering. Het samenspel tussen lichaam en geest. Positieve energie ervaren en laten stromen. Zo kom je weer in balans en tot je zelf. Met twee voeten op de grond. Voel je vrij!

yoga retreat

Monique Schoorl  /  Yogadocent
Liefdevolle aandacht, een vleugje humor en met beide benen op de grond. Monique geeft dynamische hatha yoga voor het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit en yin yoga voor diepe ontspanning. Met nieuwsgierigheid en mededogen lichaam en mind ontdekken en ontwikkelen.

Frederiek Hamers  /  Hawaiaanse en Rebalancing massage
Ontspannen, aandachtig, ervaren en vertrouwengevend. 12 Jaar ervaring met het geven van de helende Hawaiaanse Flow massage met lange vloeiende bewegingen. De Rebalancing massage zorgt ervoor dat je spanningen in je lichaam los kunt laten en meer lichaamsbewustzijn krijgt. `Een ontspannen geest kan alleen in een ontspannen lichaam wonen.` Voor meer informatie zie website Frederiek