Retreat Portugal

O n t s p a n - V e r t r a a g - V e r r i j k

Midden in de overweldigende natuur

Op een van de mooiste plekken die wij kennen ligt het retreat centrum ‘Quinta Alfarrobeira’. Vroeger kwamen hier de wijzen uit het dorp bij elkaar om onder de ‘Alfarrobeira’ over het leven te filosoferen. Wij laten ons nu inspireren om bij onze innerlijke wijsheid te komen. Vanaf de terrassen heb je een schitterend uitzicht over de heuvels en de vallei. Overdag geniet je van de rust en het groen van de omgeving in de prachtige tuin, bij het zwembad of in de heuvels rondom  Via een mooie wandeling ben je met een uurtje bij het strand. De ZuiverZijn Retreat Portugal is voor vrouwen die zich willen terugtrekken om te ontspannen en te ontwikkelen. 

Een impressie van een ZuiverZijn Retreat dag

7.30 Yoga
9.00 Ontbijt
10.00 Blok persoonlijke ontwikkeling
13.00 Lunch
14.30 Blok persoonlijke ontwikkeling / vrij
17.30 Massage
19.00 Diner
20.00 Yin Yoga

Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die passen bij jouw behoeften op dat moment. Dag 2 en 6 zijn de middagen vrij. Dag 4 is hele dag vrij, waarbij we wel samen ontbijten.

ZuiverZijn

We beginnen en eindigen de dag met yoga. Na het ontbijt doen we een gezamenlijke ‘check in’ waarin ieder aangeeft waar hij/zij staat en wat je die dag nodig hebt. Hier ontstaat het programma voor het blok persoonlijke ontwikkeling. We gaan samen aan de slag, ieder met zijn/haar eigen proces. We werken met wat zich aandient in het moment. Het thema ZuiverZijn  loopt als een rode draad door de week. We maken een stilte wandeling naar het strand.

Naast dat de retreat je diepe ontspanning geeft, even weg van alles, tijd om te resetten, speelt Personal Development een grote rol.

Nicolette Verheem is trainer en coach. Zij zit boordevol verdiepingsoefeningen, meditaties en creatieve onderzoeksmethodes.

Astrid Duivenvoorden geeft je 2 lange weldadige massages.

In de vrije blokken kan je kiezen voor een massage, coaching, wandeling in de prachtige omgeving of gewoon niets doen.

Zuiver eten

Maria is onze kok. Zij maak er een feestje van. Een culinair genot. Veganistisch vers bereide gerechten uit de Portugese keuken. Seizoensgebonden, biologische producten uit de omgeving.

Kamers Retreat ZuiverZijn

De ‘Quinta Alfarrobeira’ beschikt over schitterende kamers en appartementen die zijn ingericht met mooie, eerlijke, kleurrijke bouwmaterialen. De meeste hebben eigen douche en toilet. De kamers zijn een monumentje op zich.  Bij de foto’s vind je de verschillende  kamers van Quinta Alfarrobeira. De Tarieven gelden voor alle ruimtes behalve voor de luxe Kapelsuite. De ‘bruidssuite’ is een extra €130. Dit is dan ook echt een beleving!

 

Aanmelden

Geef je NU op om je favourite keuze te maken. 

Data en lokatie onze November 2020 retreat wordt aan gewerkt.

Foto impressie ZuiverZijn Retreat Portugal en accommodatie Quinta Alfarrobeira’.

Tarieven retreat